Puff Weave kudde limestone – en mysig och praktisk prydnadskudde

Puff Weave kudde limestone – en mysig och praktisk prydnadskudde

Om du letar efter ett sätt att göra din soffa eller säng mer inbjudande och bekväm, kan du inte gå fel med en Puff Weave kudde från Fatboy. Denna kudde är inte bara mjuk och skön, utan också slitstark och lättskött. Dessutom har den en snygg design som passar in i de flesta hem.

Puff Weave kudde är tillverkad av ett högkvalitativt tyg som består av 18% akryl och 82% polyester. Tyget har en vävd struktur som ger kudden en rustik och naturlig känsla. Kudden har också ett avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin, vilket gör det enkelt att hålla den ren och fräsch.

Kudden har en generös storlek på 65 x 65 cm, vilket gör den perfekt att luta sig mot eller krama om när du vill koppla av. Kudden är fylld med dacron och strimlat skum, vilket ger den en fast men samtidigt mjuk form. Kudden är också lätt att flytta runt tack vare det praktiska handtaget på sidan.

Puff Weave kudde finns i flera olika färger, så att du kan välja den som passar bäst till din inredning. En av de populäraste färgerna är limestone, som är en ljus och neutral nyans som harmonierar med de flesta färgscheman. Limestone är också en färg som ger ett lugnt och harmoniskt intryck, vilket kan bidra till en avslappnad atmosfär i ditt hem.

Puff Weave kudde limestone – var kan du köpa den?

Om du är intresserad av att köpa en Puff Weave kudde limestone, kan du beställa den direkt från Kila Möbler, som är en av Sveriges ledande återförsäljare av Fatboy-produkter. Kila Möbler har ett brett sortiment av möbler och inredning för både inomhus- och utomhusbruk, och erbjuder snabb leverans och fria returer. Du kan också besöka deras butik i Stockholm om du vill se och känna på produkterna innan du köper dem.

Kila Möbler har just nu ett bra erbjudande på Puff Weave kudde limestone, där du kan köpa den för endast 1 049 kr (ord. pris 1 259 kr). Det är ett bra tillfälle att skaffa dig en mysig och praktisk prydnadskudde som kommer att göra din soffa eller säng extra inbjudande. Passa på att beställa din Puff Weave kudde limestone idag, innan lagret tar slut!

Puff Weave kudde limestone

  • Varumärke: Fatboy
  • Tyg: 18% Akryl, 82% Polyester
  • Stoppning: Dacron / Strimlat skum
  • Martindale: 30.000
  • Egenskap: Avtagbart tyg
  • Längd: 65 cm
  • Bredd: 65 cm

Pris: 1 049 kr (ord. pris 1 259 kr)

Köp nu från Kila Möbler

Bildkällor: (^2^), (^1^)