Minimum bäddsoffa med avtagbar klädsel – en perfekt möbel för små utrymmen

Minimum bäddsoffa med avtagbar klädsel – en perfekt möbel för små utrymmen

Om du bor i en liten lägenhet eller behöver en extra sovplats för gäster, kan det vara svårt att hitta en soffa som passar dina behov. Många soffor är för stora, för tunga eller för dyra. Men det finns en lösning som är både praktisk och snygg: Minimum bäddsoffa med avtagbar klädsel från Kila Möbler.

Minimum är en multifunktions-bäddsoffa som kan användas som soffa, fåtölj eller säng. Den har en elegant och minimalistisk design som passar in i de flesta hem. Den har också en resårmadrass med avtagbart tyg i valfri färg, så att du kan anpassa den efter din smak och stil.

Minimum bäddsoffa är enkel att förvandla från soffa till säng. Du behöver bara lyfta upp sitsen och dra ut madrassen. Soffan har tre olika lägen: soffa, relax och säng. I soffläget kan du sitta bekvämt och titta på TV eller läsa en bok. I relaxläget kan du luta dig tillbaka och vila dig. I sängläget kan du sova gott på den sköna madrassen.

Minimum bäddsoffa har en stomme av stål med ribbor av björkträ som ger god stöd och komfort. Du kan välja mellan två olika madrasser: Classic eller Spring Nordic. Classic är en vit madrass med pocketfjädrar som ger en medelhård sitt- och sovkomfort. Spring Nordic är en madrass med pocketfjädrar och latex som ger en hårdare komfort. Båda madrasserna har ett avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin.

Minimum bäddsoffa har också ett avtagbart överdrag till ramens sits som skyddar den mot smuts och slitage. Du kan välja mellan flera olika tyger och färger, till exempel Flashtex Dark Grey, Mixed Dance Light Blue eller Nordic Sky Blue. Du kan också beställa tygprover från Kila Möbler om du vill se hur de ser ut i verkligheten.

Om du vill göra din Minimum bäddsoffa ännu mer bekväm och personlig, kan du också köpa tillbehör som madrasskydd, bäddmadrass eller armstödskuddar. Madrasskyddet skyddar madrassen mot fläckar och damm. Bäddmadrassen ger extra komfort och värme. Armstödskuddarna ger stöd åt nacke och rygg när du sitter eller ligger i soffan.

Minimum bäddsoffa är en perfekt möbel för dig som vill ha en soffa som är både funktionell och stilren. Den tar liten plats, är lätt att sköta och har en hög kvalitet. Du kan beställa den online från Kila Möbler, som har 40 års erfarenhet av möbler och inredning. De erbjuder hemleverans, trygg e-handel och personlig service. Om du vill se mer av deras sortiment, kan du besöka deras hemsida eller följa dem på sociala medier.

Om du är intresserad av att köpa en Minimum bäddsoffa med avtagbar klädsel, kan du klicka på länken nedan för att komma till produktsidan. Där kan du se priser, mått, specifikationer och recensioner. Du kan också kontakta Kila Möbler om du har några frågor eller funderingar. De hjälper dig gärna att hitta din drömsoffa.

Minimum bäddsoffa med avtagbar klädsel

Minimum bäddsoffa med avtagbar klädsel

  • Stomme: Matt svart stål och kromade ben
  • Madrass: Classic eller Spring Nordic, 140×200 cm
  • Tyg: Flashtex, Mixed Dance, Nordic eller Soft Coral
  • Överdrag: Avtagbart och tvättbart
  • Lägen: Soffa, relax och säng
  • Mått: Bredd 200 cm, djup 97 cm, höjd 77 cm
  • Sitt-/ligghöjd: 38 cm
  • Vikt: 60 kg
  • Pris: Från 13 810 kr

Källa till bilderna: Kila Möbler