Astrid duntäcke 220×220 cm 460g – Jag fryser aldrig

Om du är en av dem som alltid är varm och aldrig fryser, kanske du har svårt att hitta ett täcke som passar dig. Många täcken är för tjocka, för tunga eller för varma för dig som har en hög kroppstemperatur. Men det finns ett täcke som är perfekt för dig: Astrid duntäcke 220×220 cm 460g – Jag fryser aldrig.

Astrid duntäcke är ett svalt och lätt dubbeltäcke som är fyllt med 100% fluffigt gåsdun av högsta kvalitet. Gåsdunet är speciellt utvalt och kommer från Europa, där det följer de strängaste djurskyddslagarna. Täcket har ett vitrandigt tyg av mjuk bomullscambric med en trådtäthet på 310 TC. Täcket är uppdelat i 8×8 rutor för att dunet ska vara jämnt fördelat och isolera och andas optimalt.

Astrid duntäcke är allergivänligt och certifierat enligt NOMITE, OEKO-TEX Standard 100 Klass 1 och Downafresh greenline. Det betyder att täcket är fritt från skadliga ämnen, kvalster och bakterier, och att dunet har tvättats och behandlats enligt de högsta hygienkraven i Europa. Täcket har också en 10 års garanti mot material- och fabrikationsfel, så du kan vara säker på att du får ett täcke som håller länge.

Med Astrid duntäcke kan du sova gott utan att svettas eller frysa. Täcket är tunt, nästan viktlöst, och anpassar sig efter din kroppstemperatur. Det ger dig en behaglig och sval känsla som gör att du vaknar upp utvilad och fräsch. Täcket passar perfekt till dig som söker ett sommartäcke eller ett året runt-täcke för dig som alltid är varm.

Om du vill köpa Astrid duntäcke 220×220 cm 460g – Jag fryser aldrig, kan du beställa det online från Astrid duntäcke 220×220 cm 460g – Jag fryser aldrig. Där hittar du också andra storlekar och varianter av Astrid duntäcke, samt andra produkter från Engmo Dun, ett svenskt familjeföretag som har tillverkat dunprodukter i över 80 år. Du kan också besöka deras butik i Stockholm eller någon av deras återförsäljare runt om i landet.

Astrid duntäcke är ett duntäcke som ger dig den bästa sömnkvaliteten. Det är svalt, lätt, fluffigt och skönt. Det är gjort av naturliga material som andas och isolerar. Det är allergivänligt, hygieniskt och hållbart. Det är kort sagt det perfekta täcket för dig som alltid är varm och aldrig fryser.

Bildkällor: (^4^), (^5^)