Sänggavel Jomer 180cm – En lyxig och praktisk inredningsdetalj

Sänggavel Jomer 180cm – En lyxig och praktisk inredningsdetalj

Vill du ge din säng ett nytt och elegant utseende? Då är sänggaveln Jomer 180cm från LuxCasa ett perfekt val. Den är tillverkad av högkvalitativt konstläder, spånskiva och mdf i en vacker vit färg som passar till alla stilar. Den har också en vadderad design som ger en mjuk och skön känsla när du lutar dig mot den. Dessutom har den en smart sänglåda som ger dig extra förvaringsutrymme under sängen.

Sänggaveln Jomer 180cm är inte bara snygg och bekväm, utan också enkel att montera. Den levereras nämligen färdigmonterad, så du behöver bara placera den bakom din säng och fästa den i väggen med de medföljande skruvarna. Sänggaveln är 180 cm bred, 135 cm hög och 10 cm tjock, så den passar perfekt till en dubbelsäng.

Om du vill beställa sänggaveln Jomer 180cm kan du göra det direkt på LuxCasa.se, där du också hittar andra fina produkter för ditt sovrum. Du kan välja att betala direkt, senare eller dela upp betalningen med Klarna. Leveranstiden är cirka 10 veckor, men det är värt att vänta på denna fantastiska sänggavel som kommer att förvandla din säng till en dröm.

Om du vill se hur sänggaveln Jomer 180cm ser ut i verkligheten kan du klicka på (^1^) som tar dig till LuxCasa.dk, där du kan se fler bilder och läsa mer om produkten. Du kan också se hur den ser ut i ett sovrum på , som visar hur den matchar med andra möbler och textilier.

Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv med en ny (#graphic_art(“sänggavel Jomer 180cm”)) från LuxCasa och njut av en lyxig och praktisk inredningsdetalj som kommer att göra ditt sovrum till en oas av lugn och harmoni.

Källa för bilderna: LuxCasa.dk