Classic hatthylla 100 dubbel – vit/vit: En tidlös och funktionell hallmöbel

Classic hatthylla 100 dubbel – vit/vit: En tidlös och funktionell hallmöbel

Hej och välkommen till min blogg om inredning och design! Idag vill jag tipsa er om en hatthylla som jag tycker är både snygg och praktisk. Det är Classic hatthylla 100 dubbel – vit/vit från Essem Design, som du kan köpa på (^1^).

Classic hatthylla är en klassiker som har funnits sedan slutet av 1950-talet, då den ritades av Gunnar Bolin. Den har en enkel och elegant form, med runda former som skonar huvudet från vassa kanter. Den har också två hyllor, en stång och fyra krokar, vilket ger gott om plats för förvaring av hattar, jackor, väskor och annat som du behöver i hallen.

Jag gillar att den är vit, för det ger ett fräscht och luftigt intryck i hallen. Den passar också bra ihop med andra färger och material, så du kan enkelt matcha den med din övriga inredning. Den finns också i andra utföranden, som svart, krom eller trä, om du föredrar det.

Hatthyllan är 100 cm bred, 29 cm djup och 40 cm hög, så den passar bra i de flesta hallar. Den är också lätt att montera på väggen, med hjälp av skruvar och pluggar som medföljer. Du kan också komplettera den med en matchande skohylla eller spegel från samma serie, om du vill ha ett enhetligt utseende i hallen.

Jag tycker att Classic hatthylla 100 dubbel – vit/vit är en perfekt hallmöbel för dig som vill ha något stilrent, funktionellt och hållbart. Den kostar 1 595 kr på Länna Möbler, vilket jag tycker är ett bra pris för en sådan kvalitetsprodukt. Om du vill veta mer om den eller beställa den online, kan du klicka på (^1^).

Tack för att du läste mitt inlägg! Jag hoppas att du fick lite inspiration till din hallinredning. Om du har några frågor eller kommentarer, är du välkommen att skriva dem nedan. Ha en fin dag!

Bildkällor: Länna Möbler