Komplett Kontinentalsängspaket Åke 160/180 med förvaring tyg

Om du letar efter en säng som är både bekväm och praktisk, kan du inte gå fel med ett komplett kontinentalsängspaket Åke 160/180 med förvaring tyg. Detta är en säng som består av tre delar: en kontinentalsäng, en bäddmadrass och ett sänggavel. Dessutom har sängen ett smart förvaringssystem under madrassen, där du kan gömma undan dina saker på ett enkelt och smidigt sätt.

En kontinentalsäng är en typ av säng som har två eller tre madrasslager ovanpå varandra, vilket ger en hög komfort och en lyxig känsla. Den nedersta madrassen är oftast en resårmadrass, som ger stöd och stabilitet åt hela sängen. Den mellersta madrassen är också en resårmadrass, men med mjukare fjädrar som anpassar sig efter din kropp. Den översta madrassen är en bäddmadrass, som ger extra mjukhet och skydd åt de andra madrasserna.

Det kompletta kontinentalsängspaketet Åke 160/180 med förvaring tyg har en högkvalitativ kontinentalsäng som är tillverkad i Sverige. Sängen har ett tygöverdrag som är slitstarkt och lätt att rengöra. Du kan välja mellan flera olika färger, såsom grå, beige, blå eller svart. Sängen har också ett elegant sänggavel i samma tyg som sängen, som ger ett enhetligt och stilrent utseende.

Det som gör denna säng extra speciell är att den har ett förvaringssystem under madrassen. Du kan lyfta upp madrassen med hjälp av ett gasfjädersystem, och få tillgång till ett stort utrymme där du kan förvara dina kläder, sängkläder, böcker eller annat som du vill ha nära till hands. Detta är perfekt för dig som har ont om plats i ditt sovrum, eller som vill ha en mer organiserad och städad miljö.

Om du vill köpa det kompletta kontinentalsängspaketet Åke 160/180 med förvaring tyg, kan du göra det på Komplett Kontinentalsängspaket Åke 160/180 med förvaring tyg. Där kan du se alla detaljer om sängen, samt beställa den online till ett förmånligt pris. Du får också fri frakt och fri retur inom Sverige, samt 10 års garanti på sängen.

Det kompletta kontinentalsängspaketet Åke 160/180 med förvaring tyg är en säng som ger dig både komfort och funktion i ett. Du kommer att sova gott i denna säng, samtidigt som du får mer plats och ordning i ditt sovrum. Beställ din säng idag, och njut av en ny nivå av sömnkvalitet!

Bildkälla: Luxcasa.se