Linear Pendant 169 Black Pendel – en minimalistisk och elegant taklampa från Muuto

Om du letar efter en taklampa som kombinerar enkelhet, stil och funktion, kan du inte gå fel med Linear Pendant 169 Black Pendel från Muuto. Denna taklampa är formgiven av den Köpenhamnsbaserade designern Thomas Bentzen, som är känd för sin förmåga att skapa rena och avskalade verk utan att tumma på kvaliteten.

Linear Pendant 169 Black Pendel har en minimalistisk och geometrisk form som består av två linjer som möts i en vinkel. Den svarta metallkonstruktionen ger lampan en industriell och modern känsla, samtidigt som den sprider ett mjukt och behagligt ljus över bordet eller ytan nedanför. Lampan har en längd på 169 cm och en höjd på 17,5 cm, vilket gör den perfekt för att hänga över ett matbord, ett köksbord eller ett skrivbord. Lampan har också en integrerad LED-ljuskälla som är energieffektiv och hållbar.

Linear Pendant 169 Black Pendel är en del av Muutos kollektion av taklampor, som alla har en distinkt skandinavisk design. Muuto är ett danskt varumärke som betyder “nytt perspektiv” på finska, och som strävar efter att utmana och förnya den nordiska designtraditionen. Muuto samarbetar med några av de mest talangfulla och innovativa formgivarna i Skandinavien, som alla bidrar med sin unika vision och personlighet till varje produkt.

Om du vill köpa Linear Pendant 169 Black Pendel kan du göra det hos Linear Pendant 169 Black Pendel, en webbutik som erbjuder exklusiva möbler och design från endast original. Länna Möbler har funnits sedan 1973 och har ett stort sortiment av möbler och inredning för alla rum i hemmet. Hos Länna Möbler hittar du också andra produkter från Muuto, såsom bordslampor, golvlampor, vägglampor, soffor, stolar, bord och hyllor.

Linear Pendant 169 Black Pendel

Pris: 6 995 kr

Längd: 169 cm

Höjd: 17,5 cm

Bredd: 5,9 cm

Ljuskälla: Integrerad LED (24W)

Material: Aluminium, akryl

Färg: Svart

Design: Thomas Bentzen för Muuto

Linear Pendant 169 Black Pendel är en taklampa som passar in i många olika miljöer och stilar. Den har en tidlös och elegant design som lyfter fram det vackra i det enkla. Om du vill ha en taklampa som ger ditt hem ett nytt perspektiv, är Linear Pendant 169 Black Pendel ett utmärkt val.

Källa till bilderna: Länna Möbler