Komplett kontinentalsängspaket Harriet 160/180 med förvaring – tyg

Om du letar efter en säng som är både bekväm och praktisk, kan du inte gå fel med komplett kontinentalsängspaket Harriet 160/180 med förvaring – tyg. Detta är en säng som har allt du behöver för en god natts sömn och ett snyggt sovrum.

En kontinentalsäng består av tre lager: en bäddmadrass, en resårmadrass och en sängram. Detta ger en hög komfort och ett lyxigt utseende. Bäddmadrassen är av typen memoryskum, som anpassar sig efter din kropp och ger ett jämnt stöd. Resårmadrassen har pocketfjädrar, som fördelar trycket och minskar rörelseöverföringen. Sängramen har en stabil träkonstruktion och ett elegant tygöverdrag.

Men det som gör denna säng extra speciell är att den har förvaring under madrassen. Du kan lyfta upp madrassen med hjälp av gasfjädrar och få tillgång till ett stort utrymme där du kan förvara dina saker. Detta är perfekt för dig som har ett litet sovrum eller vill spara plats. Du kan till exempel lägga dina kläder, sängkläder, böcker eller leksaker i förvaringen.

Denna säng finns i två storlekar: 160 cm eller 180 cm bred. Du kan också välja mellan fyra olika färger på tyget: grå, beige, blå eller grön. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer du att få en säng som passar din stil och smak.

Om du beställer denna säng från Luxcasa.se, får du dessutom ett komplett paket med tillbehör. Du får två nackkuddar, två sidokuddar, ett överkast och två prydnadskuddar. Allt detta ingår i priset, så du behöver inte köpa något extra. Du får också fri frakt och fri retur inom 14 dagar om du inte är nöjd med din säng.

Så vad väntar du på? Beställ din komplett kontinentalsängspaket Harriet 160/180 med förvaring – tyg idag och njut av en skön och smart säng i ditt sovrum!

Bildkälla: Luxcasa.se