Varför du borde överväga att köpa en Tolomeo Faretto vägglampa i aluminium

Om du letar efter en elegant och funktionell vägglampa som passar både i sovrummet och i vardagsrummet, kan du inte gå fel med en Tolomeo Faretto vägglampa i aluminium. Den här lampan är en känd klassiker av italiensk design, skapad av Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för varumärket Artemide. Den har en matt aluminiumskärm som är lätt att justera och ger ett bra läsljus. Den har också en polerad aluminiumfäste som ger den ett modernt och industriellt utseende.

Tolomeo Faretto vägglampa i aluminium är en del av Tolomeo-kollektionen från Artemide, som har fått det prestigefyllda Compasso d’Oro-priset 1989. Det var en hyllning till den perfekta balansen mellan design och teknik som kollektionen uppnådde. Tolomeo-lamporna är lika väl lämpade för hem, kontor och offentliga utrymmen tack vare deras anpassningsbara och tidlösa design.

Den här lampan har en kupolformad diffusor som är gjord av anodiserad aluminium med en silvermatt finish. Den ger ett brett sken som kan riktas utåt eller direkt nedåt tack vare ett gångjärn bakom armaturen. Det gör den idealisk för att belysa ett skrivbord, en bokhylla eller en sänggavel. Den har också en strömbrytare på fästet för att slå på och av lampan enkelt.

Tolomeo Faretto vägglampa i aluminium har en diameter på 15 cm och ett djup på 25 cm. Den väger bara 0,7 kg och är lätt att installera på väggen. Den har en E27-sockel och kan använda en LED-lampa på upp till 10,5 W. Den har ett energiklassificering på A+ och är därmed både miljövänlig och kostnadseffektiv.

Om du vill ge ditt hem ett lyft med en stilren och praktisk vägglampa, rekommenderar vi att du tar en närmare titt på Tolomeo Faretto vägglampa i aluminium. Du kan beställa den online från Länna Möbler, som erbjuder fri frakt och snabb leverans. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkällor: Artemide, Finnish Design Shop, AmbienteDirect