Vill du ha en elegant och modern servis? Prova servisuppsättningen Sephora 98 delar!

Om du letar efter en servis som kan förvandla ditt bord till en fest, då är servisuppsättningen Sephora 98 delar från ForrestDecor något för dig. Det är en komplett servis i keramik som består av tallrikar, skålar, koppar, fat, bestick, en stor serveringsskål och en såssnipa. Servisen har en stilren design med en blank yta och en diskret dekor i form av ränder eller prickar. Du kan välja mellan flera olika nyanser som passar din smak och inredning.

Servisuppsättningen Sephora 98 delar är inte bara vacker att se på, utan också praktisk och hållbar. Keramiken är slitstark och tål maskindisk, så du slipper oroa dig för att den ska gå sönder eller förlora sin glans. Keramiken har också en god värmeisolering som håller maten varm längre. Servisen är perfekt för både vardag och fest, och du kan duka upp ett elegant och inbjudande bord för tolv personer.

Om du vill beställa servisuppsättningen Sephora 98 delar, kan du göra det hos LuxCasa, som erbjuder snabb leverans och bra kundservice. Du kan också dela upp betalningen i 3-36 månader med Klarna. Servisen kostar nu bara 960 kr, vilket är 45% rabatt från det ordinarie priset på 1749 kr. Passa på att fynda innan det är för sent!

Om du vill se mer bilder på servisen, kan du klicka på servisuppsättningen Sephora 98 delar nedan.

Servisuppsättning Sephora 98 delar

Servisuppsättning Sephora 98 delar
Servisuppsättning Sephora 98 delar
Servisuppsättning Sephora 98 delar

Bildkälla: LuxCasa