Ljusstake Large Stainless Steel – En elegant och modern inredningsdetalj

`

Om du letar efter en ljusstake som är både stilren och funktionell, kan du inte gå fel med Candle Holder Large Stainless Steel från Länna Möbler. Denna ljusstake är tillverkad av rostfritt stål med en spegelblank finish, och har en minimalistisk och modern design som passar in i alla hem.

Ljusstaken kan användas både för värmeljus och smala kronljus, beroende på vilken stämning du vill skapa. Den har en höjd på 14 cm och en diameter på 8 cm, och är lätt att flytta runt efter behov. Du kan placera den på ett bord, en hylla, ett fönsterbräde eller var som helst du vill ha lite extra ljus och elegans.

Candle Holder Large Stainless Steel är inspirerad av den klassiska BERNADOTTE-ljusstaken från Georg Jensen, som designades av prins Sigvard Bernadotte på 1930-talet. Prinsen var känd för sin eleganta och tidlösa stil, och hans ljusstake har blivit en ikonisk del av skandinavisk designhistoria. Länna Möblers version är en modern tolkning av den ursprungliga formen, med en rundad bas och ett smalt skaft som ger ett harmoniskt uttryck.

Om du vill ha en ännu mer exklusiv känsla, kan du kombinera Candle Holder Large Stainless Steel med andra ljusstakar i rostfritt stål från Länna Möbler. Till exempel kan du matcha den med NENDO Taper Candleholder, som har en unik och skulptural form som skapar ett spännande skuggspel. Eller så kan du välja någon av de andra ljusstakarna i BERNADOTTE-serien, som finns i olika storlekar och former.

Oavsett vilken ljusstake du väljer, kommer du att få en vacker och hållbar inredningsdetalj som lyser upp ditt hem. Du kan beställa Candle Holder Large Stainless Steel och andra ljusstakar i rostfritt stål från Länna Möblers webbshop, eller besöka deras butik i Stockholm för att se dem i verkligheten. Passa på att fynda nu när de har kampanjpriser på utvalda produkter!

Klicka här för att återvända till Candle Holder Large Stainless Steel.

Bildkällor: Länna Möbler, Georg Jensen

“`