Sänggave Maricris 180cm konstläder,spånskiva,trä

Om du letar efter ett sätt att förnya din sovrumsmiljö och ge din säng ett lyxigt och elegant utseende, kan du överväga att köpa en sänggavel. En sänggavel är inte bara en dekorativ detalj, utan också en praktisk möbel som ger stöd och komfort när du sitter upp i sängen. Dessutom skyddar den väggen bakom sängen från fläckar och slitage.

Det finns många olika typer av sänggavlar att välja mellan, men en av de mest populära är konstläder. Konstläder är ett material som efterliknar läder, men som är tillverkat av syntetiska fibrer. Det har flera fördelar jämfört med äkta läder, såsom:

  • Det är billigare och mer miljövänligt
  • Det är lättare att rengöra och underhålla
  • Det är mer motståndskraftigt mot repor och fläckar
  • Det har ett enhetligt utseende och färg
  • Det är allergivänligt och luktfritt

En sänggavel i konstläder kan ge ditt sovrum en modern och sofistikerad touch, samtidigt som det ger dig en skön känsla när du lutar dig mot den. Om du vill ha en sänggavel i konstläder som passar din sängstorlek, kan du kolla in Sänggave Maricris 180cm konstläder,spånskiva,trä från LuxCasa.

Sänggave Maricris är en stilren och elegant sänggavel som passar perfekt till en dubbelsäng på 180 cm. Den är tillverkad av högkvalitativt konstläder i svart färg, med en stabil ram av spånskiva och trä. Den har ett slätt och glansigt utseende som ger ett lyxigt intryck.

Sänggave Maricris är enkel att montera på väggen med hjälp av medföljande beslag. Den har en höjd på 120 cm och ett djup på 8 cm, vilket gör den tillräckligt hög och tjock för att ge dig ett bra stöd när du sitter upp i sängen. Den har också en bredde på 190 cm, vilket gör att den sticker ut lite på sidorna av sängen och ger en fin inramning.

Sänggave Maricris är inte bara en vacker möbel, utan också en hållbar och praktisk investering. Konstlädret är slitstarkt och tåligt mot fukt och smuts, vilket gör det lätt att hålla rent med en fuktig trasa. Det är också ett allergivänligt material som inte innehåller några animaliska produkter eller kemikalier.

Om du vill beställa Sänggave Maricris eller se fler bilder på den, kan du besöka LuxCasa.se, en webbutik som erbjuder ett brett sortiment av möbler och heminredning till bra priser. Du kan också hitta andra typer av sänggavlar i olika storlekar, färger och material på deras hemsida.

Bilder: LuxCasa.se