Soffbord i betong – Kub Mystic 120×60 cm

Är du på jakt efter ett unikt och modernt soffbord som passar din stil? Då kanske du ska ta en titt på Kub Mystic, ett soffbord i betong som kombinerar råhet och elegans på ett snyggt sätt. Kub Mystic är ett soffbord från Kilamöbler, en svensk webbutik som erbjuder möbler och inredning för alla smaker och plånböcker.

Kub Mystic är ett soffbord som består av två kuber i betong som vilar på ett metallunderrede. Kuberna har en grå nyans som ger en industriell känsla, men också en värme och mjukhet tack vare den släta ytan. Soffbordet har en rektangulär form som passar bra i de flesta vardagsrum, och mäter 120×60 cm. Det är ett praktiskt och funktionellt soffbord som har gott om plats för tidningar, böcker, fjärrkontroller och annat som du vill ha nära till hands.

En av de stora fördelarna med Kub Mystic är att det är ett mycket hållbart och tåligt soffbord. Betong är ett material som står emot slitage, repor, fläckar och fukt, vilket gör det perfekt för ett soffbord som används ofta. Dessutom är betong ett naturligt material som åldras vackert med tiden, och får en unik karaktär och patina. Betong är också ett miljövänligt material som kan återvinnas och återanvändas.

Om du vill skapa en harmonisk och enhetlig look i ditt vardagsrum, kan du kombinera Kub Mystic med andra möbler i betong från Kilamöbler. Till exempel kan du matcha soffbordet med ett sidobord eller ett tv-bänk i samma serie, eller välja andra betongmöbler i olika former och storlekar. Betong är ett material som passar bra ihop med andra material, såsom trä, metall, glas och textil. Du kan också leka med färger och mönster för att skapa kontraster och dynamik i rummet.

Kub Mystic är ett soffbord som kostar 3 995 kr på Kilamöbler.se, och levereras gratis inom Sverige. Om du beställer idag kan du få ditt soffbord inom 2-5 arbetsdagar. Du har också 14 dagars ångerrätt om du skulle ångra dig eller inte vara nöjd med ditt köp. Om du vill veta mer om Kub Mystic eller andra möbler i betong från Kilamöbler, kan du besöka deras hemsida eller kontakta deras kundservice.

Om du är intresserad av att köpa Soffbord i betong – Kub Mystic 120×60 cm, kan du klicka på länken för att komma direkt till produktsidan. Där kan du se fler bilder, läsa mer information och lägga din beställning. Skynda dig innan det tar slut!

Bildkälla: Kilamöbler.se