Mimer bäddsoffa med avtagbar klädsel – en praktisk och snygg möbel

Om du letar efter en soffa som kan förvandlas till en bekväm säng på nolltid, då är Mimer bäddsoffa med avtagbar klädsel ett perfekt val för dig. Den här soffan har en modern och stilren design som passar i de flesta hem. Den har också en smart funktion som gör att du enkelt kan fälla ut den till en dubbelsäng när du får gäster eller vill ta en tupplur.

Mimer bäddsoffa har en avtagbar klädsel som är tillverkad av slitstarkt och lättskött tyg. Du kan välja mellan flera olika färger, såsom grå, beige, blå eller grön. Klädseln är tvättbar i 40 grader, så du kan hålla din soffa fräsch och ren. Soffan har också två rymliga förvaringslådor under sitsen, där du kan förvara kuddar, täcken eller andra saker.

Mimer bäddsoffa med avtagbar klädsel är inte bara en funktionell möbel, utan också en skön plats att koppla av på. Sitsen och ryggstödet är stoppade med polyeterskum och fibervadd, vilket ger en mjuk och behaglig komfort. Soffan har också fyra lösa ryggkuddar som du kan placera efter eget tycke. Soffans mått är 230 x 88 x 88 cm som soffa, och 140 x 200 cm som säng.

Om du vill beställa Mimer bäddsoffa med avtagbar klädsel, kan du göra det på Kilamöbler.se. Där hittar du också andra produkter som passar bra ihop med soffan, såsom soffbord, mattor eller lampor. Kilamöbler.se erbjuder snabb leverans, fri frakt över 5000 kr och öppet köp i 14 dagar. Du kan också betala med Klarna, Swish eller kort.

Mimer bäddsoffa med avtagbar klädsel är en möbel som ger dig både stil och komfort i ditt hem. Beställ den idag och njut av den imorgon!

Bildkälla: Kilamöbler.se