Värma upp med en mysig pläd från Kilamöbler

Hej alla läsare! Jag hoppas att ni har det bra i dessa kalla och mörka dagar. Jag vet att jag har det, för jag har hittat den perfekta pläden för att hålla mig varm och skön i soffan. Det är en

Lago pläd i taupe färg

från Kilamöbler, och jag är helt kär i den!

Den här pläden är så mjuk och fluffig att man bara vill krypa in under den och aldrig komma ut. Den har en vacker och neutral färg som passar till alla möbler och inredningsstilar, och den är stor nog att täcka både mig och min partner när vi myser framför en film. Den är också lätt att tvätta och torka, vilket är ett stort plus för mig som har en katt som älskar att ligga på den.

Pläden kommer från Kilamöbler, som är en av mina favoritbutiker när det gäller heminredning. De har ett stort och varierat utbud av möbler, textilier, belysning, dekoration och mycket mer. De har också bra priser, snabb leverans och trevlig kundservice. Jag har handlat där flera gånger och har alltid blivit nöjd med mina köp.

Om ni också vill värma upp er med en mysig pläd från Kilamöbler, så kan ni klicka på länken nedan och beställa den direkt från deras hemsida. Den kostar bara 299 kr, vilket jag tycker är ett riktigt fynd för en sådan kvalitetsprodukt. Skynda er innan de tar slut, för jag tror inte att jag är den enda som har upptäckt denna pärla!


Köp Lago pläd i taupe färg här

Bilder: Kilamöbler.se