Tavelvägg Ystad – ett snyggt och enkelt sätt att förnya ditt hem

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av ett tips som har gjort mitt hem mycket mer personligt och mysigt. Jag har nämligen skaffat mig en tavelvägg från Luxcasa, som är en webbutik som säljer fina och prisvärda tavlor, ramar och tillbehör. Jag har alltid tyckt om att ha konst på väggarna, men jag har aldrig riktigt vetat hur jag ska arrangera mina tavlor för att få ett bra resultat. Därför blev jag så glad när jag hittade tavelväggen Ystad, som är en färdig lösning som består av sex olika tavlor i olika storlekar och stilar, som passar perfekt ihop.

Tavelvägg Ystad

Tavelväggen Ystad har en skandinavisk och minimalistisk känsla, med motiv som natur, geometri och text. Färgerna är lugna och harmoniska, och passar bra in i de flesta inredningar. Jag tycker att tavelväggen ger mitt vardagsrum ett lyft, och skapar ett intressant fokus på väggen. Det bästa av allt är att det var superenkelt att sätta upp tavelväggen, eftersom den levereras med en mall som visar exakt var man ska borra hålen för att få rätt avstånd mellan tavlorna. Man behöver inte ens mäta eller använda vattenpass, utan bara följa mallen. Det tog mig bara några minuter att få upp tavelväggen på väggen, och jag är så nöjd med resultatet.

Om du också vill förnya ditt hem med en tavelvägg, kan jag verkligen rekommendera att kolla in Luxcasa. De har många olika tavelväggar att välja mellan, i olika storlekar, teman och färger. Du kan också skapa din egen tavelvägg genom att välja bland deras stora utbud av tavlor och ramar. De har snabb leverans, bra kvalitet och bra service. Dessutom har de just nu ett erbjudande där du får 10% rabatt på din första beställning om du anger koden LUX10 i kassan. Så passa på att beställa din tavelvägg idag, och ge ditt hem en ny look!

Du hittar tavelväggen Ystad

här

.

Bilder: Luxcasa