Varför jag älskar mitt Luxembourg bord från Fermob

Jag har alltid drömt om att ha ett vackert och praktiskt utemöbel som jag kan njuta av med min familj och vänner. När jag såg det

Luxembourg bordet från Fermob

på Länna Möbler, blev jag genast förälskad i dess design och färg. Det är ett rektangulärt aluminiumbord som mäter 143 x 80 cm och har plats för sex personer. Det har också ett smart hål i mitten för att sätta en parasoll om man vill ha lite skugga.

Jag valde färgen deep blue, som är en djup och elegant blå nyans som passar perfekt med min trädgård och min stil. Det finns dock 23 andra färger att välja mellan, så man kan verkligen hitta sin personliga favorit. Bordet är tillverkat av aluminium, vilket gör det lätt att flytta runt och tåligt mot väder och vind. Det är också UV-resistent, så färgen bleknar inte med tiden.

Jag har använt mitt Luxembourg bord flera gånger sedan jag köpte det, och jag är så nöjd med det. Det är perfekt för att äta frukost på morgonen, ha en grillfest på kvällen eller bara sitta och läsa en bok i solen. Bordet är också väldigt enkelt att rengöra, bara torka av det med en fuktig trasa. Jag har matchat mitt bord med stolar och pallar från samma kollektion, som också är designade av Frédéric Sofia för Fermob. De är lika bekväma och snygga som bordet, och skapar en harmonisk och inbjudande utemiljö.

Om du också vill ha ett Luxembourg bord från Fermob, kan du beställa det online från

Länna Möbler

, som har snabb leverans och bra service. Du kommer inte att ångra dig, det är ett utemöbel som kommer att förgylla din trädgård i många år framöver.

Bildkällor: Länna Möbler