Varför jag älskar mitt Cedes soffbord bluestone

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min senaste inredningsfavorit: mitt Cedes soffbord bluestone från

Kila Möbler

. Jag har letat efter ett nytt soffbord länge och när jag såg detta blev jag helt förälskad. Det är ett vackert bord med en bordsskiva av bluestone och svarta ben. Bluestone är en naturlig sten som har ett unikt mönster och en härlig blågrå färg. Varje bord är unikt och har sin egen karaktär.

Jag tycker att bordet passar perfekt i mitt vardagsrum som har en skandinavisk stil med ljusa färger och naturmaterial. Bordet ger rummet en elegant touch och skapar en fin kontrast till min vita soffa och mina gröna växter. Bordet är också väldigt praktiskt och stabilt. Det har en bra storlek för att ha tidningar, böcker, ljus och annat på. Det är också lätt att torka av med en fuktig trasa om det blir smutsigt.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera detta bord till alla som vill ha ett unikt och vackert soffbord i sitt hem. Det finns också i andra storlekar och färger om man vill ha något annat. Om du är intresserad av att köpa bordet eller se mer av det, kan du klicka på länken nedan. Tack för att du läste och ha en fin dag!


Köp Cedes soffbord bluestone här

Bildkälla: Kila Möbler