En elegant och stilren tavelram som lyfter ditt hem

Om du letar efter en tavelram som är både vacker och praktisk, då är Gosford från LuxCasa ett perfekt val. Gosford är en tavelram i guld som finns i flera olika storlekar, från 40×50 cm till 60×120 cm. Du kan välja den storlek som passar bäst till ditt motiv och din vägg.

Gosford tavelram i guld

Gosford är inte bara en vanlig tavelram, utan en riktig blickfångare. Den har en elegant och stilren design som ger ditt hem en lyxig känsla. Ramen är tillverkad av högkvalitativt aluminium och har en glansig yta som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Ramen har också ett skyddande glas som bevarar ditt motiv och gör det lätt att rengöra.

Gosford tavelram med glas

Gosford är en tavelram som passar till alla typer av motiv, oavsett om du vill rama in ett foto, en affisch, ett konstverk eller något annat. Du kan hänga den både horisontellt och vertikalt, beroende på vad du föredrar. Gosford är också lätt att montera och hänga upp, tack vare de medföljande fästena och skruvarna.

Jag har själv köpt flera Gosford tavelramar från LuxCasa och jag är mycket nöjd med dem. De har verkligen förvandlat mina väggar och gett mitt hem en personlig touch. Jag får ofta komplimanger från mina gäster som tycker att ramarna är så fina och eleganta. Jag rekommenderar verkligen Gosford till alla som vill ha en tavelram som sticker ut från mängden.

Om du också vill köpa en Gosford tavelram, kan du beställa den direkt från LuxCasa.se. De har snabb leverans, bra kundservice och fri frakt över 1000 kr. Du kan också välja att betala med Klarna eller Swish om du vill. Klicka på länken nedan för att se alla storlekar och priser på Gosford tavelram.


Beställ din Gosford tavelram här

Bilder: LuxCasa.se