Skapa en mysig och ljudvänlig atmosfär med Montana Free Acoustic Textile Panels

Om du letar efter ett sätt att förbättra akustiken och utseendet på ditt vardagsrum, sovrum eller kontor, har jag ett tips till dig: Montana Free Acoustic Textile Panels. Dessa är tygpaneler som du kan fästa på din Montana Free hylla för att skapa en mer ombonad och personlig känsla. Jag har själv testat dem och jag är väldigt nöjd med resultatet!

Montana Free Acoustic Textile Panels är tillverkade av en plastram som är klädd med tyg från Kvadrat, ett danskt företag som är känt för sin höga kvalitet och design. Tyget heter Remix 2 och finns i åtta olika färger: Lila, Sten, Grå, Natur, Rost, Lila, Nude och Senap. Jag valde senapsfärgen för att den passar bra med min hylla och min inredning.

Det som är bra med dessa paneler är att de inte bara är snygga utan också funktionella. De hjälper till att bryta hyllans transparens och ge mer avskildhet och förvaring. De bidrar också till att dämpa ljudet i rummet och skapa en mer behaglig akustik. Det är möjligt att fästa tygpanelerna på både framsidan och baksidan av modulen, så du kan variera uttrycket efter behov.

Jag tycker att Montana Free Acoustic Textile Panels är ett smart och enkelt sätt att förnya din Montana Free hylla och göra den mer anpassad till din stil och ditt rum. De är lätta att montera och flytta om du vill ändra något. Om du är intresserad av att prova dem själv kan du beställa dem från

Länna Möbler

, som har ett stort utbud av Montana möbler och tillbehör.

Källa till bilderna:

Montana Furniture