Så här sover jag gott i min nya säng Armilla Lux

Hej alla! Jag vill dela med mig av min senaste upptäckt som har förändrat mitt liv till det bättre: min nya säng Armilla Lux från LuxCasa. Jag har aldrig sovit så skönt som i den här sängen, och jag är så nöjd med mitt köp att jag vill tipsa er om den också.

Säng Armilla Lux 160-180 svartvitt konstläder

Om du letar efter en säng som kombinerar modern design med hög komfort och kvalitet, är sängen Armilla Lux 160-180 svartvitt ett perfekt val för dig. Den här sängen har en elegant sängram i massivt trä och mdf, klädd i slitstarkt konstläder som ger ett lyxigt utseende. Sängen har också en praktisk sänglåda där du kan förvara dina saker, och en vacker sänggavel som ger extra stöd och stil.

Säng Armilla Lux 160-180 svartvitt konstläder

Det bästa med sängen Armilla Lux är att den är så bekväm att sova i. Sängbotten ingår i priset, och den är anpassad för att ge optimal stöd och ventilation åt madrassen. Madrassen ingår inte i priset, men du kan välja mellan olika typer av madrasser på LuxCasa:s hemsida. Jag valde en skummadras som passar perfekt till min kropp och min sovstil. Jag vaknar alltid utvilad och utan några värk eller spänningar i ryggen.

Sängen Armilla Lux finns i två storlekar: 160x200cm och 180x200cm. Jag valde den större storleken eftersom jag gillar att ha gott om plats när jag sover. Sängen är också lätt att montera, och leveranstiden är bara 10 veckor. Jag beställde min säng online på LuxCasa:s hemsida, och jag fick ett bra pris och en smidig betalning med Klarna.

Om du också vill unna dig en ny säng som ger dig en fantastisk sömnkvalitet, kan jag varmt rekommendera sängen Armilla Lux från LuxCasa. Du kommer inte att ångra dig! Klicka på länken nedan för att beställa din säng idag:


Säng Armilla Lux 160-180 Svartvitt | LuxCasa

Bilder: LuxCasa