Space hörnsoffa liten – en perfekt soffa för små utrymmen

Om du letar efter en soffa som passar bra i en liten balkong, terrass eller trädgård, så är Space hörnsoffa liten ett utmärkt val. Space är en flexibel möbelserie med soffmoduler som du kan kombinera efter eget tycke och smak. Du kan välja mellan olika färger, material och tillbehör för att skapa din drömsoffa.

Space hörnsoffa liten består av två 2-sits soffmoduler med sittdynor och ryggkuddar i ljusgrå Cane-line AirTouch®, ett mjukt och slitstarkt tyg som är lätt att rengöra. Soffmodulerna har en stomme i aluminium som är både lätt och robust. Du kan också välja att lägga till sidobord eller armstöd i teak eller HI-core vit för att få mer avlastningsyta eller stöd för armarna.

Space hörnsoffa liten har en modern och minimalistisk design som passar in i de flesta utemiljöer. Soffan är också mycket bekväm att sitta i tack vare de tjocka dynorna som har QuickDry foam, ett material som torkar snabbt efter regn och motverkar mögelbildning. Soffan har också ett generöst sittdjup som gör det lätt att koppla av och njuta av solen.

Jag har haft min Space hörnsoffa liten i några månader nu och jag är väldigt nöjd med den. Den är perfekt för min lilla uteplats där jag gärna sitter och läser en bok, dricker kaffe eller umgås med vänner. Soffan är lätt att flytta runt om jag vill ändra på inredningen och den kräver inte mycket underhåll. Jag brukar bara torka av den med en fuktig trasa ibland och ta in dynorna när det regnar.

Om du också vill ha en Space hörnsoffa liten till ditt hem, så kan du beställa den från

Kila Möbler

, en webbutik som säljer kvalitetsmöbler från välkända varumärken. De har fri hemleverans, 14 dagars öppet köp och 40 års erfarenhet av möbelbranschen. Du kan också besöka deras fysiska butik i Kila om du vill se soffan i verkligheten innan du köper den.

Space hörnsoffa liten är en soffa som jag verkligen rekommenderar till alla som vill ha en snygg, praktisk och skön soffa för små utrymmen. Den är värd varenda krona!

Bildkällor: Kila Möbler