En snygg och praktisk vägglampa från Wrong for Hay

Jag har alltid gillat att läsa i sängen innan jag somnar, men jag har aldrig hittat en lampa som passar mina behov. Antingen är de för starka, för svaga, för stora eller för obekväma att justera. Därför blev jag så glad när jag upptäckte

Wrong for Hay Clip Noc Wall Light Off White

, en vägglampa som är både snygg och praktisk.

Den här lampan har en multifacetterad skärm i aluminium som ger ett mjukt och behagligt ljus. Den har också en klämma som gör att man kan fästa den på olika ställen, till exempel på hyllor, bord eller sänggavlar. Man kan också justera lampan i två punkter så att man kan rikta ljuset dit man vill. Lampan finns i flera olika färger, men jag valde off white eftersom den passar bra med min inredning.

Jag tycker att lampan är perfekt för att läsa i sängen, eftersom den inte bländar eller tar upp för mycket plats. Den är också lätt att flytta om man vill använda den någon annanstans. Lampan har en LED-lampa som är energisnål och håller länge. Den har också en strömbrytare på sladden som är smidig att nå.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp av Wrong for Hay Clip Noc Wall Light Off White. Den har gjort min läsupplevelse mycket bättre och jag tycker att den är väldigt stilren och modern. Om du också letar efter en bra vägglampa som passar dina behov, kan jag varmt rekommendera den här. Du kan beställa den på

Länna Möbler

, där du också hittar andra fina produkter från Wrong for Hay.

Bilder: Länna Möbler