En perfekt vinstall för alla tillfällen

Jag har alltid tyckt om att dricka vin, men jag har inte alltid haft koll på vilka viner som passar till vad. Jag brukade bara välja ett vin som såg gott ut på flaskan eller som hade ett roligt namn. Men sedan jag upptäckte

vinstallen Rosato Röd

från Luxcasa har jag insett att det finns ett vin som passar till alla tillfällen.

Rosato Röd är en vinstall, det vill säga en blandning av vin och mineralvatten som ger en lätt och frisk dryck med låg alkoholhalt. Den har en vacker rosa färg och en fruktig smak av jordgubbar, hallon och citrus. Den är perfekt att dricka som den är, eller att blanda med fruktjuice eller andra ingredienser för att göra en läcker drink.

Jag har provat Rosato Röd till olika maträtter och den fungerar lika bra till pizza som till sallad, pasta eller grillat. Den är också ett utmärkt val till ostbrickan eller desserten. Och eftersom den är så lätt och frisk kan man dricka den året runt, oavsett om det är sommar eller vinter.

En annan fördel med Rosato Röd är att den är ekologisk och vegansk, vilket betyder att den är producerad utan kemiska bekämpningsmedel eller animaliska produkter. Den är också klimatsmart eftersom den kommer i en återvinningsbar PET-flaska som väger mindre än en glasflaska och minskar utsläppen vid transport.

Jag kan verkligen rekommendera Rosato Röd till alla som vill ha ett gott och prisvärt vin som passar till alla tillfällen. Den kostar bara 69 kronor för en flaska på 750 ml och går att beställa direkt från

Luxcasas hemsida

. Prova den själv och se om du inte håller med mig om att det är en perfekt vinstall!

Rosato Röd vinstall

Bildkälla: Luxcasa