En elegant och klassisk pendel från Bestlite

Jag har alltid varit fascinerad av lampor och belysning, och hur de kan förändra stämningen i ett rum. När jag såg

Bestlite pendel BL9M mässing

på Länna Möbler, blev jag genast förälskad i dess design och kvalitet.

Bestlite pendel BL9M mässing är en del av Bestlite-kollektionen, som designades av Robert Dudley Best i 1930. Han inspirerades av Bauhaus-rörelsen och skapade en serie lampor som är både eleganta och funktionella. Bestlite-lamporna har blivit klassiker som älskas av arkitekter och designers över hela världen. De har till och med prytt Winston Churchills skrivbord!

Bestlite pendel BL9M mässing har ett upphäng i massiv mässing, som ger en varm och lyxig känsla. Skärmen är pulverlackerad i olika färger, och jag valde en grå nyans som passar bra med min inredning. Lampans diameter är 21 cm, och den levereras med en ca 2 meter lång stofledning. Jag tycker att lampans storlek är perfekt för att hänga över ett matbord eller ett soffbord.

Lampans ljus är behagligt och nedåtriktat, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet. Jag gillar att lampans skärm är justerbar, så att jag kan rikta ljuset dit jag vill. Lampans fatning är E14, och jag använder en LED-lampa med låg energiförbrukning. Lampans effekt är max 30 watt.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp av Bestlite pendel BL9M mässing. Den har gett mitt hem en ny lyster och stil. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill ha en vacker och tidlös lampa som håller i många år.

Om du också vill ha en Bestlite pendel BL9M mässing, kan du beställa den på

Länna Möblers hemsida

. De har snabb leverans och bra service. Du kan också välja mellan flera andra färger på skärmen, eller kolla in de andra lamporna i Bestlite-kollektionen.

Bilder: Länna Möbler