Så förvandlade jag mitt hem med självhäftande 3d väggpaneler

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av ett fantastiskt projekt som jag har gjort i mitt hem. Jag har nämligen förnyat mina väggar med självhäftande 3d väggpaneler från LuxCasa.se. Det var så enkelt och roligt att göra, och resultatet blev helt otroligt! Låt mig berätta mer om hur jag gjorde och vad jag tycker om produkten.

Självhäftande 3d väggpanel Remi

Jag har alltid gillat att ha lite variation och personlighet i min inredning, men jag har inte haft tid eller lust att måla om eller tapetsera mina väggar. Därför blev jag så glad när jag hittade självhäftande 3d väggpaneler på LuxCasa.se. De är tillverkade av skum, ett lätt och slitstarkt material som ger en 3d-effekt på väggen. De har också en självhäftande baksida som gör att man kan montera dem själv utan att behöva några verktyg eller lim. Man kan också skära dem efter önskemål för att passa olika ytor och former.

Jag beställde 10 stycken paneler i modellen Remi, som har ett snyggt och modernt mönster som liknar sten eller betong. De mäter 70×70 cm var och täcker en yta på 4,9 kvadratmeter. De kostade bara 310 kr, vilket är ett riktigt bra pris för en sådan förändring av rummet. Leveransen tog 10 veckor, men det var värt att vänta på.

Självhäftande 3d väggpanel Remi

När jag fick mina paneler var jag så ivrig att sätta upp dem. Det var verkligen superenkelt. Jag började med att rengöra och torka väggen där jag ville ha dem. Sedan tog jag bort skyddsfilmen från baksidan av panelen och tryckte den mot väggen. Jag fortsatte med att placera de andra panelerna bredvid varandra och justera dem så att de passade ihop. Jag behövde skära några paneler för att täcka hela väggen, men det gick lätt med en sax. Det tog mig bara några timmar att göra hela jobbet.

Och wow, vilken skillnad det blev! Min vägg såg helt annorlunda ut med de nya panelerna. De gav rummet en ny dimension och karaktär. De reflekterade ljuset på ett vackert sätt och skapade en mysig atmosfär. Färgen var också perfekt för min stil, en neutral grå som passar till allt. Jag blev så nöjd med resultatet att jag bestämde mig för att beställa fler paneler för att göra samma sak i mitt sovrum.

Självhäftande 3d väggpanel Remi

Jag kan verkligen rekommendera självhäftande 3d väggpaneler till alla som vill förnya sitt hem på ett enkelt och billigt sätt. De är så roliga att jobba med och ger ett fantastiskt resultat. De är också säkra och miljövänliga, eftersom de är giftfria och luktfria. De är dessutom lätta att rengöra, bara torka av dem med en fuktig trasa. Jag är så glad att jag hittade dessa paneler och att jag vågade prova något nytt. Det har verkligen gjort mitt hem mer levande och personligt.

Om du också vill testa självhäftande 3d väggpaneler kan du beställa dem här:

Självhäftande 3d väggpanel Remi, 70x70cm,10 st – LuxCasa.se

. De har många olika modeller och färger att välja mellan, så du kan hitta den som passar dig bäst. Du kommer inte att ångra dig!

Tack för att du läste min bloggpost. Hoppas att du blev inspirerad av mitt projekt. Ha det så bra!

Bilder: LuxCasa.se