En elegant och bekväm pall för ditt hem

Om du letar efter en pall som är både snygg och skön att vila fötterna på, så har jag ett tips till dig: Midtown pall velvet hunter från Artwood. Den här pallen är perfekt att matcha med Town eller Midtown fåtöljerna, men den passar också bra som en fristående möbel i ditt vardagsrum, sovrum eller hall.

Midtown pall velvet hunter har ett tyg i en härlig grön nyans som ger en känsla av lyx och elegans. Tyget är av hög kvalitet och tål slitage och fläckar. Pallen har också en stabil och robust stomme i trä, samt en mjuk och skön stoppning i sitsen som består av skum, fjädrar och fiber. Skummet är av hög elasticitet som stärker kuddens styrka och spänst, och förhindrar att den sjunker ihop.

Jag har själv provat Midtown pall velvet hunter hemma hos en vän, och jag måste säga att jag blev imponerad av hur bekväm den var. Den var lagom stor och hög för att passa under mina ben, och den gav ett bra stöd för min rygg när jag lutade mig tillbaka i fåtöljen. Dessutom tyckte jag att den var väldigt snygg att se på, och den gav rummet en fin färgklick.

Om du också vill skaffa dig en Midtown pall velvet hunter, så kan du beställa den online från

Kila Möbler

. De har ett stort utbud av möbler från Artwood och andra kända varumärken, och de erbjuder snabb leverans och bra service. Du kan också besöka deras butik i Stockholm om du vill se pallen i verkligheten innan du köper den.

Här är några bilder på Midtown pall velvet hunter som jag hittade på produktsidan:

Jag hoppas att du gillade mitt tips om Midtown pall velvet hunter, och att du kanske blir inspirerad att göra ditt hem lite mer mysigt och stilfullt med den här pallen. Om du har några frågor eller kommentarer om pallen eller om Artwood, så är du välkommen att skriva till mig i kommentarsfältet nedan. Ha det så bra!

Källa till bilderna:

Kila Möbler