Montana Mini MBOARD – en snygg och praktisk anslagstavla

Om du letar efter ett sätt att organisera dina anteckningar, påminnelser, foton och andra småsaker på väggen, så har jag ett tips till dig: Montana Mini MBOARD. Det är en enkel, geometrisk och magnetisk anslagstavla som kommer med 5 magneter i matchande färger. Anslagstavlan finns i 10 olika lackfärger som passar perfekt ihop med de andra modulerna i Montana Mini-serien.

Jag har själv en Montana Mini MBOARD i antracit på min vägg i hallen, och jag älskar den! Den är så stilren och funktionell, och jag kan fästa allt från nycklar till inköpslistor till vykort från vänner på den. Den är också väldigt lätt att montera och flytta om jag vill ändra min väggdekoration. Dessutom är den EU Ecolabel-certifierad och tillverkad i Danmark av skickliga hantverkare, så jag känner mig trygg med att jag har gjort ett bra val för både mig och miljön.

Om du också vill ha en Montana Mini MBOARD på din vägg, så kan du beställa den online från

Länna Möbler

. De har snabb leverans och bra service, och du kan välja mellan flera betalningsalternativ. Du kan också kombinera anslagstavlan med andra Montana Mini-moduler som hyllor och lådor för att skapa din egen dröm om förvaringsutrymme. Montana Mini är en serie av okomplicerade, mångsidiga förvaringsmoduler som finns i många varianter med hyllor, lådor och tillbehör: speglar, toppaneler, anslagstavla och sockel – alla i 10 matchande färger.

Så vad väntar du på? Skaffa dig en Montana Mini MBOARD idag och gör din vägg både snyggare och smartare!


Bilder från

Montana Furniture