Skapa din egen lounge med Bönan mittdel från Skargaarden

Om du letar efter en bekväm och stilren möbel för din uteplats, kan du inte gå fel med Bönan mittdel från Skargaarden. Det är en modulär soffa som du kan kombinera med andra delar i samma serie för att skapa din egen lounge efter dina behov och önskemål.

Bönan mittdel har en stomme av aluminium som är underhållsfri och tål alla väder. Dynorna är tillverkade av Sunbrella tyg som är vattenavvisande, UV-beständigt och smutsavstötande. De har också ett QuickDry skum som gör att de torkar snabbt efter regn. Du kan välja mellan olika färger på dynorna för att matcha din stil.

Bönan mittdel har en generös bredd på 95 cm och en djup sittdel på 105 cm som ger dig gott om plats att koppla av. Höjden är 72 cm och sitshöjden är 40 cm. Du kan enkelt flytta runt möbeln tack vare den lätta aluminiumkonstruktionen.

Om du vill skapa en större soffa kan du kombinera Bönan mittdel med andra delar i samma serie, till exempel hörndelar, ottomaner och soffbord. Du kan välja mellan olika material och färger på bordsskivorna, till exempel teak eller sten. Bönan-serien är designad av Studio Norrlandet och inspirerad av den sömniga fiskebyn Bönan vid den svenska kusten.

Jag har själv provat Bönan mittdel och jag måste säga att det är en av de skönaste sofforna jag har suttit i. Den är mjuk och stödjande samtidigt som den har en elegant och modern look. Jag gillar också att jag kan anpassa den efter min smak och mitt utrymme. Det är verkligen en möbel som ger mig glädje varje dag.

Om du också vill unna dig en Bönan mittdel eller någon annan del i serien, kan du beställa den från

Kila Möbler

. De har fri hemleverans, 14 dagars öppet köp och fria returer. Dessutom har de 45 års erfarenhet av möbler och kan ge dig god service och rådgivning.

Så vad väntar du på? Skapa din egen lounge med Bönan mittdel från Skargaarden idag!

Bildkällor: Kila Möbler