EMANUELA Kuddfodral – en handvävd skönhet från Guatemala

Jag har alltid älskat att inreda mitt hem med textilier som har en historia och en själ. Därför blev jag så glad när jag upptäckte EMANUELA kuddfodral från Afroart, som är ett svenskt företag som samarbetar med hantverkare från olika delar av världen. EMANUELA kuddfodral är handvävda av 100% bomull i Guatemala, där mayafolkets unika vävkonst och färger möter svensk design. Resultatet är ett vackert och hållbart kuddfodral som passar både inne och ute.

Jag beställde två stycken EMANUELA kuddfodral i brunvit färgkombination, som jag tycker är både elegant och harmonisk. Jag placerade dem på min soffa i vardagsrummet, där de skapade en mysig och ombonad känsla. Kuddfodralen har en härlig ripskvalitet som känns mjuk och skön mot huden. De är också lätta att tvätta i 30 grader fintvätt, vilket är ett stort plus för mig som har barn och husdjur.

Det jag gillar mest med EMANUELA kuddfodral är att de inte bara är vackra att se på, utan också bidrar till en god sak. Genom att köpa dem stödjer jag hantverkare i Guatemala som får en rättvis lön och bättre arbetsvillkor. Jag får också vara en del av att bevara den fantastiska vävtraditionen som finns i landet. Det känns bra att veta att mina kuddar har en positiv inverkan på både människor och miljö.

Om du också vill förgylla ditt hem med EMANUELA kuddfodral, kan du beställa dem här:

EMANUELA Kuddfodral 50×50 cm brun/vit

. De finns i flera olika färger och storlekar, så du kan hitta den som passar dig bäst. Du kommer inte att ångra dig!

Bilder: Länna Möbler