Varför jag älskar mitt Knock Out Pyramid sidobord från Friends & Founders

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en av mina favoritprylar i mitt hem: mitt

Knock Out Pyramid sidobord

från

Friends & Founders

. Det är ett litet bord i solid marmor och metall som har en enkel men elegant design. Jag tycker att det är perfekt för att skapa en mysig och personlig hörna i vardagsrummet, sovrummet eller var som helst du vill ha lite extra stil.

Jag har mitt bord i vitt marmor och vitt metall, men det finns också i svart marmor och svart metall, eller grönt svensk marmor och svart metall. Det finns också olika former på basen: fyrkantig, pyramid eller sfärisk. Jag valde pyramidformen för att jag tycker att den ger bordet en geometrisk och skulptural karaktär.

Det jag gillar mest med bordet är att det är så mångsidigt och funktionellt. Jag kan använda det som ett sidobord för att ställa min kopp te, bok eller surfplatta på, eller som ett nattduksbord för att ha min lampa och väckarklocka på. Jag kan också flytta det runt i huset efter behov eller humör. Det passar både inomhus och utomhus, så det är perfekt för sommaren när jag vill njuta av solen på min balkong eller trädgård.

Bordet är också väldigt hållbart och lätt att sköta om. Marmorskivan är polerad och behandlad med en skyddande lack som gör den motståndskraftig mot fläckar och repor. Metallbasen är pulverlackerad och rostfri. Allt jag behöver göra är att torka av bordet med en fuktig trasa då och då för att hålla det rent och glänsande.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp och jag rekommenderar det varmt till alla som letar efter ett snyggt och praktiskt bord till sitt hem. Om du vill veta mer om bordet eller beställa ett själv, kan du klicka på länken nedan för att komma till produktsidan hos Länna Möbler. Där kan du se alla detaljer, mått, priser och leveransvillkor.


Klicka här för att se Knock Out Pyramid sidobord från Friends & Founders hos Länna Möbler

Tack för att du läste mitt inlägg och hoppas att du har en fin dag!

Källor till bilderna:

Friends & Founders