Elmwood vitrinskåp – ett rustikt och vackert skåp för ditt hem

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av ett fantastiskt möbel som jag har hittat på nätet. Det är ett elmwood vitrinskåp från Artwood som är tillverkat i massivt almträ med en obehandlad look och en opolerad yta med oregelbundenheter i träet som även åldras fint. Det har fyra hyllor och vackra smidesbeslag som ger det en fransk touch. Jag tycker att det är ett perfekt skåp för att visa upp mina finaste porslin, böcker och prydnader.

Jag älskar hur skåpet ger mitt vardagsrum en varm och mysig känsla. Det passar bra med mina andra möbler som också har en rustik och vintage stil. Skåpet är också väldigt rymligt och praktiskt. Jag kan förvara massor av saker i det utan att det ser rörigt ut. Det är också lätt att hålla rent och fräscht med en fuktig trasa eller en microfiberduk.

Om ni också är intresserade av att skaffa ett elmwood vitrinskåp kan ni hitta det på

Kila Möbler

. De har fri hemleverans och 14 dagars öppet köp. Skåpet kostar 35 915 kr och levereras inom 2-3 veckor. Jag tycker att det är värt varenda krona för att få ett så unikt och vackert skåp som kommer att hålla i generationer.

Jag hoppas att ni gillade mitt tips om elmwood vitrinskåpet. Det är verkligen ett av mina favoritmöbler i mitt hem. Om ni har några frågor eller kommentarer om skåpet eller om ni vill se mer av min inredning kan ni gärna lämna en kommentar nedan eller följa mig på Instagram. Ha en fin dag!

Bilder: Kila Möbler