Plint soffbord – ett robust och stilrent bord för ditt vardagsrum

Hej alla läsare! Idag vill jag tipsa er om ett fantastiskt soffbord som jag har hittat på nätet. Det heter Plint soffbord och kommer från det svenska varumärket Artwood. Jag har länge letat efter ett soffbord som passar min inredningsstil, som är en blandning av modernt och rustikt. Jag ville ha ett bord som är både praktiskt och snyggt, och som kan stå emot slitage och spill. När jag såg Plint soffbord blev jag kär vid första ögonkastet!

Plint soffbord är tillverkat av massiv ek med en behandling som ger bordet en sliten vintage yta. Det ger bordet en unik karaktär och en varm känsla. Bordet finns i två storlekar och två behandlingar: mörkbrun och grå. Jag valde den mörkbruna varianten i storleken 75×140 cm, eftersom den passar perfekt i mitt vardagsrum. Bordet har en rejäl tjocklek på 45 cm, vilket gör det stabilt och tåligt. Det är också lätt att torka av med en fuktig trasa om det skulle bli smutsigt.

Jag älskar hur Plint soffbord kompletterar min soffa och mina andra möbler. Det ger mitt vardagsrum en lyxig och elegant touch, samtidigt som det är hemtrevligt och mysigt. Bordet har också gott om plats för att ställa fram böcker, tidningar, ljus och andra dekorationer. Jag brukar också servera kaffe och kakor på bordet när jag får besök av vänner och familj. De brukar alltid berömma mitt fina bord och fråga var jag har köpt det.

Om du också är intresserad av att köpa Plint soffbord kan du hitta det på

Kila Möbler

, som är en webbutik som säljer möbler och inredning från olika varumärken. De har fri frakt över hela Sverige och snabb leverans. Du kan också betala med Klarna eller Swish, vilket är smidigt och säkert. Jag är verkligen nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera Plint soffbord till alla som vill ha ett robust och stilrent bord för sitt vardagsrum.

Tack för att ni läste mitt inlägg! Hoppas ni fick lite inspiration till er egen inredning. Vi hörs snart igen!

Bilder: Kila Möbler