Enkel och elegant taklampa från Örsjö Belysning

Om du letar efter en taklampa som är både stilren och funktionell, kan jag varmt rekommendera Puck 3-lagig vit från Örsjö Belysning. Det är en lampa som jag har haft i mitt vardagsrum i några månader nu, och jag är väldigt nöjd med den.

Puck 3-lagig vit är en del av Puck-serien, som designades av Åke Hultgren. Serien består av olika lampor som har en gemensam form: en cirkel med ett hål i mitten. Formen är inspirerad av ishockeyns puck, därav namnet. Lamporna har en enkel och elegant design som passar in i många olika miljöer och stilar.

Puck 3-lagig vit är en taklampa som består av tre cirkulära skärmar i olika storlekar, som hänger i olika höjder. Skärmarna är gjorda av vitlackerad metall och har ett matt ytskikt. Lampans ljuskälla är en LED-ring som sitter i mitten av varje skärm. LED-ringen ger ett behagligt och jämnt ljus som sprids både uppåt och nedåt.

Jag tycker att Puck 3-lagig vit är en perfekt lampa för mitt vardagsrum, eftersom den ger ett fint allmänljus som skapar en mysig atmosfär. Lampans design är diskret men ändå intressant, och den blir ett blickfång i rummet utan att ta över. Jag gillar också att lampans höjd är justerbar, så att jag kan anpassa den efter mitt tak och mina möbler.

Om du också vill ha en Puck 3-lagig vit taklampa, kan du beställa den från

Länna Möbler

, som har ett stort utbud av lampor från Örsjö Belysning. Länna Möbler erbjuder snabb leverans, fri frakt och öppet köp i 30 dagar. Du kan också besöka deras butik i Stockholm om du vill se lamporna i verkligheten.

Jag hoppas att du har fått lite inspiration från mitt inlägg om Puck 3-lagig vit taklampa. Det är en lampa som jag verkligen älskar och som jag tror att du också kommer att gilla. Tack för att du läste!

Bildkällor: Länna Möbler