Min nya favoritstol: Surprising Teak Chair i Ice Mint

Jag har alltid älskat att sitta ute på min balkong och njuta av solen, fåglarna och blommorna. Men jag har aldrig hittat den perfekta stolen för att göra det ännu mer bekvämt och mysigt. Tills nu.

För några veckor sedan upptäckte jag Surprising Teak Chair från Fermob, en fransk tillverkare av designade utemöbler. Jag blev genast förälskad i den eleganta och enkla formen, den vackra färgen och den sköna känslan av träet.

Stolen är gjord av ett stycke ståltråd som bildar ramen och tunna lameller av teak som utgör sitsen och ryggstödet. Teaken är ett hållbart och väderbeständigt träslag som bara blir vackrare med tiden. Ståltråden är lackad med ett UV-skyddande pulver som gör att färgen håller länge.

Stolen är inte bara snygg utan också väldigt bekväm. Den har en ergonomisk design som följer kroppens former och ger ett bra stöd. Den är också lätt att stapla om man vill spara plats eller flytta den.

Jag valde färgen Ice Mint eftersom jag tycker att den passar perfekt till min balkong som har mycket grönt och blått. Men stolen finns i många andra färger också, så man kan välja den som passar ens egen smak och stil.

Jag är så glad över mitt köp av Surprising Teak Chair. Den har verkligen lyft min balkong till en ny nivå av trivsel och skönhet. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill ha en stilren och bekväm stol för utomhusbruk.

Om du också vill skaffa dig en Surprising Teak Chair kan du beställa den här:

Surprising Teak Chair – Ice Mint

Bilder: Länna Möbler