Min nya favoritdyna för sommaren: Lobby dyna – ljusgrå

Som ni kanske vet så älskar jag att spendera tid utomhus på min uteplats, speciellt när solen skiner och värmen är på topp. Men för att kunna njuta av min däckstol fullt ut så behöver jag en bekväm och snygg dyna som passar både min stil och min kropp. Därför blev jag så glad när jag hittade Lobby dyna – ljusgrå från Länna Möbler.

Lobby dyna – ljusgrå är en svensk tillverkad kvalitetsdyna som är formsydd för Lobby däckstol från Stockamöllan. Dynan har ett italienskt teflonbehandlat tyg som är extra resistent mot smuts, salt och uv-strålning. Det betyder att dynan håller sig fräsch och fin länge, även om den utsätts för sol, regn och vind. Dessutom är dynan tvättbar i 40 grader, så om den skulle bli smutsig så är det bara att slänga den i maskinen.

Men det bästa med Lobby dyna – ljusgrå är hur skön den är att ligga på. Dynan är tjock och mjuk, och ger ett bra stöd för ryggen och nacken. Jag kan ligga i timmar på min däckstol och läsa en bok, lyssna på musik eller bara slappa. Dynan har också ett praktiskt handtag som gör det enkelt att flytta den mellan olika platser. Och färgen ljusgrå passar perfekt till min uteplats, den är neutral men ändå elegant.

Om ni också vill skaffa er en Lobby dyna – ljusgrå så kan ni beställa den från

Länna Möbler

för bara 2 025 kr. Det är ett riktigt bra pris för en sådan högkvalitativ dyna som kommer att göra er sommar ännu mer njutbar. Skynda er innan de tar slut!

Källor till bilderna: Länna Möbler