Varför jag älskar min CH24 Y-Stolen Soft Hollyhock

Hej alla designälskare! Idag vill jag dela med mig av min senaste förälskelse: den vackra och bekväma CH24 Y-Stolen Soft Hollyhock från Carl Hansen & Søn. Ni kanske känner igen den klassiska Y-stolen som formgavs av Hans J. Wegner redan 1949, men visste ni att den nu finns i en ny och exklusiv version med en matt och mjuk yta?

Den nya kollektionen heter CH24 Soft och består av fem olika färger som är inspirerade av det nordiska landskapet och den danska konstnären Per Kirkeby. Jag föll pladask för den lila nyansen som heter Hollyhock, som är en av mina favoritblommor. Den ger ett så fint och varmt intryck i mitt vardagsrum, och passar perfekt ihop med mina andra möbler och textilier.

Men det bästa med CH24 Soft är inte bara utseendet, utan också känslan. Den matta ytbehandlingen gör stolen skön att vidröra, och den är också väldigt enkel att underhålla. Stolen är tillverkad av massivt trä och har ett handvävt sits av natursnöre, vilket ger den en hög kvalitet och hållbarhet. Jag kan sitta i timmar i min Y-stol och läsa en bok, titta på tv eller bara njuta av utsikten.

Om ni också är sugna på att skaffa er en CH24 Soft, så skynda er! Det är nämligen en begränsad upplaga som bara finns tillgänglig under 2022. Varje månad lanseras en ny färg, så det finns något för alla smaker. Men jag kan varmt rekommendera Hollyhock, som är april månads färg. Den är så elegant och charmig, och jag är så glad att jag har den i mitt hem.

Ni kan beställa CH24 Soft Hollyhock

här

, eller besöka någon av de utvalda återförsäljarna som har den i lager. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er!

Tack för att ni läste mitt inlägg, och hoppas att ni har en fin dag!

Bilder: Carl Hansen & Søn