Rumsavdelare Matilda – en snygg och praktisk lösning för små hem

Hej alla läsare! Idag vill jag tipsa er om en produkt som jag har hittat på nätet och som jag tycker är perfekt för att skapa mer rumskänsla i små hem. Det handlar om rumsavdelaren Matilda från Luxcasa.se, som är en elegant och flexibel skärmvägg i vit träplast. Den har ett vackert mönster som ger en romantisk och ombonad känsla, samtidigt som den släpper igenom ljus och luft. Den är också lätt att flytta runt och anpassa efter behov.

Rumsavdelare Matilda

Jag har länge letat efter en rumsavdelare som passar mitt hem, som är en liten etta med öppen planlösning. Jag ville ha något som kunde dela av mitt sovrum från resten av lägenheten, men utan att göra det mörkt och trångt. Jag har provat med gardiner och växter, men det blev inte riktigt som jag ville. När jag såg rumsavdelaren Matilda på Luxcasa.se blev jag genast förtjust. Den såg så stilren och elegant ut, och jag gillade att den var i vit träplast, som är ett hållbart och lättskött material.

Jag beställde den direkt från hemsidan, och den levererades snabbt och smidigt till min dörr. Jag blev inte besviken när jag packade upp den. Den var precis så fin som på bilderna, och den var enkel att montera ihop. Den består av fyra paneler som är 40 cm breda och 180 cm höga, och som är fästa med gångjärn. Man kan vinkla panelerna hur man vill, och även ta bort eller lägga till paneler om man vill ändra storlek eller form på rumsavdelaren.

Jag placerade rumsavdelaren vid sidan av min säng, så att den skapade ett mysigt sovrumshörn. Jag tycker att det blev jättefint! Nu känns det som att jag har två rum i ett, och jag får mer privatliv och lugn när jag vill sova eller vila. Rumsavdelaren Matilda ger också en härlig atmosfär till mitt hem, med sitt vackra mönster och sin vita färg. Den passar perfekt till min inredningsstil, som är lite lantlig och romantisk.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp av rumsavdelaren Matilda från Luxcasa.se. Jag tycker att det är en smart och snygg lösning för att dela av rum i små hem, utan att förlora ljus eller rymd. Den är också prisvärd och hållbar, och lätt att flytta eller förvara om man vill ändra om. Om ni också är intresserade av att skaffa en rumsavdelare till ert hem, kan jag varmt rekommendera att ni kollar in Luxcasa.se. De har många fina modeller att välja mellan, och bra service och leverans. Här är en länk till rumsavdelaren Matilda, om ni vill läsa mer eller beställa den:

Rumsavdelare Matilda

.

Det var allt för idag, hoppas ni gillade mitt tips! Ha det så bra, så hörs vi snart igen!

Bilder: Luxcasa.se