Min drömsoffa: Reno i Quiet Anthracite

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min nya favoritplats i hemmet: min fantastiska soffa Reno i Quiet Anthracite från Artwood. Jag har länge letat efter en soffa som är både snygg och skön, och som passar in i min stil och mitt vardagsrum. När jag hittade Reno på

Kila Möbler

blev jag kär vid första ögonkastet. Det är en modulsoffa som man kan bygga ihop precis som man vill, och jag valde att skapa en stor och mysig hörnsoffa med en mittdel och två chaiselonger.

Reno har en mjuk och behaglig form som ger ett lätt intryck i rummet. Den har en avslappnad och tidlös look som passar till många olika inredningsstilar. Jag älskar att den är så generös och bekväm, man kan verkligen sjunka ner i den och njuta av en god bok eller en filmkväll. Soffan har en dekorativ söm över mitten av chaiselongerna, som ger den lite extra karaktär. Tyget Quiet Anthracite är ett chenillegarn som ger soffan en extra mjuk, volymös och lyxig känsla. Det är också ett slitstarkt och lättskött tyg som håller länge.

Sitskudden är gjord av högklassigt skum som ökar styrkan och elasticiteten i sitsen, och förhindrar deformation. Ryggkudden är gjord av silikondun, som behåller egenskaperna och mjukheten hos fjädrar, men eliminerar fula knölar och allergiframkallande egenskaper. Denna kombination garanterar högsta komfort. Soffans stomme är gjord av bokträ med nozagfjädrar. Reno-serien finns i flera olika färger i både höger- och vänsterhändiga moduler.

Jag kan verkligen rekommendera Reno-soffan till alla som vill ha en drömsoffa som är både vacker och skön. Den har blivit mitt nya favoritmöbel i hemmet, och jag ser fram emot många mysiga stunder i den. Om du också vill ha en Reno-soffa kan du beställa den på

Kila Möbler

, där du hittar alla moduler och färger till bra priser. Skynda dig innan de tar slut!

Källor till bilderna:

Artwood

och

Artwood

.