Androgyne Dining Table: En elegant och lekfull möbel för ditt hem

Om du letar efter ett matbord som kombinerar naturliga material med en distinkt silhuett, kan du inte gå fel med Androgyne Dining Table från Menu. Detta bord är designat av den norska arkitekten och designern Danielle Siggerud, som har skapat en perfekt balans mellan det maskulina och det feminina – sann androgyni – som ger kollektionen sitt namn.

Androgyne Dining Table finns i två storlekar och två färgalternativ: naturlig eller mörk ek. Bordsskivan kan vara i samma träslag eller i kunis breccia, en konstnärlig blandning av stenar i varma toner som skapar en subtil textur och ger en ny dimension till designen. Bordet är inte för de blyga, det gör ett karaktärsfullt intryck i vilket utrymme som helst – från ett hemligt matrum till en modern restaurang eller ett kontorsmötespunkt – och fungerar för flera funktioner för att ge en tidlös kvalitet till designen.

”Androgyne Collection har alltid handlat om att hedra perfekt utförd snickeri och fira naturliga material. Användningen av rik, varm ek gör det lätt att para ihop matbordet med vilken inredningsstil som helst, och träet kommer att åldras vackert över tiden. Jag föreställer mig bordet i ett hemutrymme, som en naturlig samlingspunkt som låter människor komma samman på olika sätt.” – Danielle Siggerud

Om du är intresserad av att köpa Androgyne Dining Table, kan du hitta det

här

. Det är ett investering som du inte kommer att ångra!

Bildkälla: Länna Möbler