En mysig och färgglad matta som förvandlar ditt rum

Om du letar efter en matta som är både varm och vacker, så har jag ett tips till dig: Mangas Original Rectangular MR2 från Gan Rugs. Det är en handvävd matta av 100% ull som har nio olika texturer och mönster i ränder. Varje sektion är gjord med olika färger och tekniker, och resultatet är en unik och originell matta som passar perfekt i ett modernt eller bohemiskt hem.

Jag älskar hur mattan känns mjuk och skön under fötterna, och hur den ger liv åt mitt vardagsrum. Den har neutrala toner som grå, beige och brun, men också några accenter av jordgubbe, lila och ockra som ger den en lekfull touch. Mattan är inspirerad av ulltröjor, och namnet Mangas betyder “ärmar” på spanska. Det är en del av en kollektion som designats av Patricia Urquiola, en känd spansk arkitekt och designer som har vunnit flera priser för sina kreativa och innovativa produkter.

Mattan finns i två storlekar: 170×240 cm och 145×300 cm. Jag valde den större storleken för att täcka hela mitt golv, men den mindre storleken kan också vara ett bra alternativ för ett mindre utrymme eller för att skapa en mysig hörna. Mattan är lätt att rengöra med dammsugare eller torr rengöring, och den håller sig fin i många år tack vare den höga kvaliteten på ullen.

Om du också vill ha en Mangas Original Rectangular MR2 matta i ditt hem, så kan du beställa den online från Länna Möbler. De har ett stort utbud av mattor från Gan Rugs och andra märken, och de erbjuder snabb leverans och bra service. Du kan också besöka deras butik i Stockholm om du vill se mattan i verkligheten innan du köper den. Jag kan verkligen rekommendera denna matta till alla som vill ha något extra i sitt hem!


Klicka här för att köpa Mangas Original Rectangular MR2 matta från Länna Möbler

Bilder: Gan Rugs