En elegant och praktisk bordduk för alla tillfällen

Om du letar efter en bordduk som kan lyfta din dukning och ge ditt hem en touch av elegans, då har jag ett tips till dig. Jag har nyligen upptäckt bordduken Kennedy från LuxCasa, en webbutik som säljer exklusiva heminredningsprodukter. Bordduken Kennedy är en vit duk i högkvalitativt tyg, som passar perfekt för både vardag och fest.

Bordduk Kennedy 150x150cm vit

Bordduken Kennedy har måtten 150x150cm, vilket gör den lämplig för både runda och fyrkantiga bord. Du får en bordduk i paketet, som du enkelt kan tvätta i maskin vid behov. Bordduken är designad av ForrestDecor, ett varumärke som står för kvalitet och stil.

Bordduk Kennedy 150x150cm vit

Jag älskar hur bordduken Kennedy ger mitt matbord ett fräscht och modernt utseende, samtidigt som den är tidlös och klassisk. Den vita färgen passar till alla typer av porslin och dekorationer, så du kan variera din dukning efter humör och säsong. Bordduken Kennedy är också ett perfekt val om du vill ge bort en fin present till någon som uppskattar heminredning.

Om du också vill skaffa dig en bordduk Kennedy, så kan du beställa den direkt från

LuxCasa

. Just nu har de ett erbjudande där du får 50% rabatt på ordinarie pris, så du betalar bara 269 kr istället för 538 kr. Passa på att fynda innan det tar slut!

Källa till bilderna: LuxCasa